Technisch helpdesk medewerker glasvezel telecom | Utrecht | Randstad (2024)

Locatie

Utrecht

Vacature in het kort

Duik in de wereld van glasvezel en draag bij aan de toekomst van connectiviteit in Nederland! Als support medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van monteurs bij technische uitdagingen. Met jouw kennis en behulpzame instelling zorg je voor snelle oplossingen. Geniet van een bruisende werkomgeving direct naast het station van Amersfoort, werk met een inclusief en divers team, en profiteer van flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.

Volledige vacaturetekst

Om de enorme operatie van de glasvezel uitrol en het uit faseren van het kopernetwerk in Nederland succesvol te laten verlopen, zoeken wij een enthousiaste support medewerker die de monteurs in het veld telefonisch gaan ondersteunen bij storingen en problemen. Heb jij kennis van glasvezel, een behulpzame instelling en wil je bijdragen aan een succesvolle uitrol van glasvezel in Nederland? Dan is dit de job voor jou!

wat bieden wij jou

 • € 16,29 - €19,16 bruto obv kennis en ervaring
 • Direct naast het station van Amersfoort
 • 32 - 40 uur per week
 • Werken bij hét netwerk van Nederland

wie ben jij

Aangezien je de monteurs telefonisch gaat ondersteunen is belangrijk dat je communicatief erg vaardig bent. Je bent analytisch en flexibel ingesteld. Je denkt altijd oplossingsgericht. Kennis en ervaring van het KPN netwerk gaat je zeker helpen in deze functie. Een mooie stap voor bijvoorbeeld monteurs die minder fysiek willen werken. Daarnaast:

 • ben je flexibel in te plannen van maandag-vrijdag tussen 08:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 08:00-18:00 uur (eenmaal per drie weken)
 • ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
 • heb je uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • heb je een MBO werk,- en denkniveau

wat ga je doen

Jouw doel is om oplossingen en vervolgacties te bieden, zodat de monteurs verder kunnen en de klanten optimaal geholpen worden. Je spreekt niet alleen monteurs van KPN, maar alle monteurs die in het netwerk van KPN aan het werk zijn.
De afdeling Monteursingang Infra zorgt voor het netwerk voor zowel consumenten, kleine bedrijven (ZM), als Wholesale-klanten. Ze bieden eerstelijns technische ondersteuning en advies aan de Monteursorganisatie.
First time fix is het doel. Samen met de monteur direct het probleem gaan verhelpen. Lukt dit uiteindelijk niet dan maak jij een ticket aan voor verdere actie. Dit wordt dan intern door een andere afdeling opgepakt en kun jij weer door naar de volgende monteur. Je doet gemiddeld 30 - 40 calls per dag.
Jij wordt in gewerkt op kantoor in Amersfoort en krijgt een buddy toegewezen die jou gaat helpen en ondersteunen om het netwerk (verder) te leren kennen. In jouw rol word je ingezet op de glasvezellijn. Je krijgt dus geen vragen over het koper netwerk. Zodra je bent ingewerkt heb je ook de mogelijkheid om hybride te gaan werken.

 • monteurs uit het hele land ondersteunen bij problemen
 • tickets aanmaken voor onderaannemers
 • volgen van cursussen om up to date te blijven

waar ga je werken

Werken bij hét netwerk van Nederland, KPN! Jij komt te werken op de afdeling van FAN CD&S Monteursingang lnfra. Een hecht en divers team met een no-nonsens mentaliteit. Op deze afdeling heb je veel flexibiliteit in je uren. Vanwege de drukte is het team op zoek naar versterking.

 • flexibiliteit in uren
 • inclusief en divers team met leuke collega's
 • Bruto uurloon tussen de €16,29 en €19,16 op basis van de kennis en ervaring die jij mee brengt

sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en voeg je CV en motivatie toe!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Technisch helpdesk medewerker glasvezel telecom | Utrecht | Randstad (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 5844

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.